چگونه در واتس‌اپ پیام‌های محو شونده بفرستیم؟

1399/8/14
13:10
1
4161
نظر 0
چگونه در واتس‌اپ پیام‌های محو شونده بفرستیم؟

مدت-زمان-مطالعه-مقاله-و-خبر زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه

چند وقتی‌هست زمزمه‌هایی به گوش می‌رسه مبنی بر این‌که پیام رسان واتس‌اپ در حال آماده سازی قابلیت حذف خودکار پیام‌ها تحت عنوان پیام‌های محو شونده (Disappearing Messages) هست و حال به‌تازگی واتس‌اپ آزمایش قابلیت پیام‌های محوشونده رو رسما آغاز کرده؛ این ویژگی‌ها که تحت عنوان پیام‌های خود حذف‌ شونده شناخته می‌شود و در چند شبکه اجتماعی نیز استفاده شده، برای اولین به نسخه بتای 2.19.275 واتس‌اپ اضافه شده.

همون‌طور که گفتیم حدود سه ماه قبل، گزارش‌هایی درباره ظهور قابلیت آزمایشی Disappearing Messages در واتس‌اپ منتشر شد و به بیان‌ساده‌تر این قابلیت به کاربر اجازه فرستادن پیام‌هایی رو می‌ده که از گفتگو پس از 5 ثانیه یا یک ساعت خودکار ناپدید خواهند شد.

پس از آپدیت جدید و اضافه شدن حالت شبانه (Dark Mode) به پیام رسان واتس‌اپ، حالا نوبت به قابلیت حذف خودکار و زمان‌بندی شده پیام‌ها رسیده؛ اگه سوال کنید که پیام‌های محو شونده واتس‌اپ چه هست؟ باید بگیم وقتی که این قابلیت رو فعال کنید، مدتی بعد از اون‌که گیرنده پیام شما رو خوند، پیام محو یا به عبارتی مخفی می‌شه!

در اینجا ما یک راهنمای گام به گام داریم تا به شما نحوه ارسال پیام در واتس‌اپ با قابلیت حذف خودکار رو آموزش بدیم.

بروزرسانی به واتس‌اپ بتا:
  • Google Play Store رو از طریق گوشی‌تون باز و WhatsApp رو جستجو کنید.
  • صفحه WhatsApp رو باز و به پایین صفحه مراجعه کنید.
  • دکمه Join Beta رو می‌بینید.
  • گزینه ”Join” رو انتخاب کنید و پس از مدتی، بروزرسانی جدید Beta رو مشاهده می‌کنید.

مراحل ارسال پیام های با قابلیت حذف خودکار از واتس اپ (WhatsApp):
  • مطمئن بشید که WhatsApp خودتون رو به جدیدترین نسخه بتا به روز کردید.
  • اکنون WhatsApp رو باز کرده و صفحه چت رو در جایی که می‌خواهید پیام بفرستید، باز کنید.
  • روی منوی سه نقطه، ضربه بزنید و تنظیمات مخاطب یا گروه رو وارد کنید.
  • گزینه ” Delete Messages (حذف پیام ها)” رو در منو می‌بینید؛ روی اون گزینه ضربه بزنید.
  • سپس صفحه‌ای باز می‌شه که از شما می‌خواد تا زمان حذف خودکار پیام رو انتخاب کنید.
  • اکنون هر پیامی که برای اون مخاطب یا گروه ارسال کنید، پس از مدت زمان انتخاب شده حذف می‌شه.

البته گفته می‌شه در حال حاضر و با توجه به آزمایشی بودن این قابلیت ایراداتی هم داره، از جمله این‌که در برخی از موارد پیام‌های خاص به طور کامل حذف نمی‌شن و اگر کاربر طرف مقابل، به یک پیامی که قرار هست حذف بشه، پاسخ بده و یا به اصطلاح ریپلای کنه، نسخه نقل شده پس از محدودیت زمانی هفت روز باقی خواهد موند! و این مسئله درباره پیام‌های فورواردی هم صدق می‌کنه.

و در پایان براساس گزارش بیزنس اینسایدر، آزمایش پیام‌های محوشونده از سوی واتس‌اپ مثال دیگه‌ای از تلاش فیس‌بوک (شرکت مادر واتس‌اپ) برای کپی کردن قابلیتی هست که توسط اسنپ چت محبوب شد و فیس‌بوک به دفعات در گذشته بابت این اقداماتش مورد انتقاد قرار گرفته.

پریا باوفا
عاشق زیباترین زبان دنیا یعنی فرانسه و در کنارش عشق به دنیای تکنولوژی و موبایل او را به سمت نویسندگی و ترجمه در دنیای گجت‌های هوشمند کشاند چون عاشق جان بخشی به کلمات با استفاده از ترجمه‌ست؛ لیسانس زبان فرانسه، تسلط کامل بر زبان انگلیسی و تجربه 9 سال نویسندگی در دپارتمان محتوای گوشی شاپ.

نظر کاربران

Captcha
نظر شما با موفقیت ثبت شد و بعد از تایید در سایت قرار می گیرد.